Natuurpoort Klein Oisterwijk

Locatie: Oisterwijk

Natuurpoort Klein Oisterwijk ligt in Nationaal Landschap Het Groene Woud, direct aan de natuurgebieden de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Naast de prachtige omgeving biedt Klein Oisterwijk met een natuurspeeltuin, recreatieplas en restaurant De 3 Vennen alle ingrediënten voor een heerlijke dag in de natuur.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Overnachten
Speeltuin
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort Klein Oisterwijk

Tussen het groen in de bossen vindt u restaurant De 3 Vennen. Met een prachtig uitzicht op de natuurspeeltuin en de natuurpoort als beginpunt ontbreekt u het aan niets. Niet alleen is het een uitvalbasis voor elke wandelaar en fietser, maar ook voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, bourgondische borrel of een lekker kopje koffie bent u van harte welkom. Ons vriendelijk personeel staat voor u klaar en parkeren kan gratis voor de deur. Komt u ook de beleving proeven?

Voor openingstijden, check de website van restaurant De 3 Vennen.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort Klein Oisterwijk

Het Groene Woud

Deze Natuurpoort is gelegen in Nationaal Landschap Het Groene Woud, het gebied van 35.000 hectare binnen de stedendriehoek ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven- Tilburg. Landbouw, recreatie en natuur zijn er in balans. Het Groene Woud is mooi, rustig en verrassend. Ontdek het zelf!

meer informatie

Fietsen Natuurpoorten Oisterwijk

Tijdens de Oisterwijkse Terrassenroute kom je maar liefst langs 3 natuurpoorten in Oisterwijk: Natuurpoort Klein Oisterwijk, Natuurpoort Bezoekerscentrum Oisterwijk en Natuurpoort Nemelaer.

meer informatie

’t IJsboerinneke

Ambachtelijk ijs van het platteland!  Van eigen melk tot ijs: Ons ijs wordt gemaakt met de melk van onze eigen koeien. In onze vitrine staan altijd 18 verschillende smaken ijs. Bijna dagelijks wisselen we de smaken in de vitrine, wat ons assortiment heel divers maakt.

meer informatie

Toegankelijkheid

Voor mensen met een beperking

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort Klein Oisterwijk

Een uitdaging voor iedereen! Tough Ten Miles - Farmers Fun & Reinders Family Run is sinds 2013 niet meer weg te denken uit het obstakel circuit. Het toffe parcours bedraagt minimaal 10 km en biedt uitdaging voor zowel de beginnende als de ervaren obstacle rinner, ofwel De Rough Rookies en de Tough Cookies. Beide categorieën [...]

meer informatie
25-06-2022

Na de geslaagde editie in 2021 keert de veldrit GP Oisterwijk ook in 2022 als internationale terug op de kalender op het terrein van Klein Oisterwijk. In dit weekend is er voor alle categorieën startgelegenheid. Op 15 oktober komen de jeugd, sportklasse, amateurs en masters in actie. Op 16 oktober rijden de nieuwelingen, nieuweling-meisjes, junioren, [...]

meer informatie
Eerst volgende datum:
15-10-2022