Natuurpoort Klein Oisterwijk

Locatie: Oisterwijk

Natuurpoort Klein Oisterwijk ligt in Nationaal Landschap Het Groene Woud, tussen de natuurgebieden de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Met een bezoekerscentrum, streekproductenwinkel- en restaurant en een terras dat uitkijkt over het landgoed, heeft Streekpark Klein Oisterwijk alle ingrediënten in huis voor een mooie dag in de natuur.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Overnachten
Speeltuin
Wandelen
lijstweergave

Streekrestaurant de Drie Vennen

In het gezellig Streekrestaurant De Drie Vennen ben je van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart. Het streekrestaurant heeft een prachtig uitzicht over de natuurspeeltuin van Klein Oisterwijk, de vennen, kruidentuin, en moestuin. Ook voor een heerlijke lunch kun je er terecht.
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 17.00 uur.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort Klein Oisterwijk

Het Groene Woud

Deze Natuurpoort is gelegen in Nationaal Landschap Het Groene Woud, het gebied van 35.000 hectare binnen de stedendriehoek ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven- Tilburg. Landbouw, recreatie en natuur zijn er in balans. Het Groene Woud is mooi, rustig en verrassend. Ontdek het zelf!

meer informatie

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort Klein Oisterwijk

Zin in een after summer uitdaging met het hele gezin? Op zondag 20 september draait het op Klein Oisterwijk volledig om sportieve families die niet vies zijn van een lekkere uitdaging! Tijdens de Farmers Fun Family Run bedwingen ouders samen met hun kinderen een parcours van 2,5 kilometer dat is voorzien van ongeveer 25 stoere [...]

meer informatie
20-09-2020