Natuurpoort Klein Oisterwijk

Locatie: Oisterwijk

Natuurpoort Klein Oisterwijk ligt in Nationaal Landschap Het Groene Woud, direct aan de natuurgebieden de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Naast de prachtige omgeving biedt Klein Oisterwijk met een natuurspeeltuin, recreatieplas en restaurant & beachbar De 3 Vennen alle ingrediënten voor een heerlijke dag in de natuur.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Overnachten
Speeltuin
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort Klein Oisterwijk

Tussen het groen in de bossen vind je Restaurant & Beachbar De 3 Vennen. Met een prachtig uitzicht op de natuurspeeltuin en de natuurpoort als beginpunt ontbreekt er niets. Niet alleen is het een uitvalbasis voor elke wandelaar en fietser, maar ook voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, bourgondische borrel of een lekker kopje koffie ben je van harte welkom. Het vriendelijke personeel staat voor je klaar en parkeren kan gratis voor de deur.

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort Klein Oisterwijk

Het Groene Woud

Deze Natuurpoort is gelegen in Nationaal Landschap Het Groene Woud, het gebied van 35.000 hectare binnen de stedendriehoek ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven- Tilburg. Landbouw, recreatie en natuur zijn er in balans. Het Groene Woud is mooi, rustig en verrassend. Ontdek het zelf!

meer informatie

’t IJsboerinneke

Ambachtelijk ijs van het platteland!  Van eigen melk tot ijs: Ons ijs wordt gemaakt met de melk van onze eigen koeien. In onze vitrine staan altijd 18 verschillende smaken ijs. Bijna dagelijks wisselen we de smaken in de vitrine, wat ons assortiment heel divers maakt.

meer informatie

Toegankelijkheid

Voor mensen met een beperking

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort Klein Oisterwijk

Bij de NightCats BigBand denk je direct aan swingende jazz.  De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt en dan is er ineens een prachtige ballad met een altsax solo. Lyrisch, soulful en daadkrachtig. Je voelt de inspiratie die de muzikale leider Patrick Schmidt weet over te brengen op de band. [...]

meer informatie
09-07-2023