Natuurpoort Bezoekerscentrum Oisterwijk

Locatie: Oisterwijk

Begin je dag in de natuur bij Natuurpoort Bezoekerscentrum Oisterwijk. Vanaf hier kun je heerlijk wandelen of fietsen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. En er is nog veel meer te doen. Loop eens binnen bij het prachtige bezoekerscentrum of horeca Groot Speijck, je bent van harte welkom! Voor kinderen en gezinnen is er ook van alles te doen. Kies voor een speurtocht, ontdek de natuur buiten én buiten of vier je kinderfeestje in de natuur! Natuurmonumenten organiseert ook voor volwassenen tal van activiteiten en excursies.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Speelbos
Speeltuin
Wandelen
lijstweergave

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bij Bezoekerscentrum Oisterwijk is voor iedereen wat te doen. Of je nu wilt wandelen, fietsen, met de kinderen op pad of even op adem wilt komen met een drankje in het sfeervolle Groot Speijck. De boswachters en vrijwilligers informeren je graag over de mogelijkheden

Openingstijden:
Apr t/m okt van di t/m zon: 10:00 tot 17:00 uur.
Nov t/m mrt van di t/m zon: 10:00 tot 16:00 uur.
De horeca is het hele jaar door geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Op maandagen gesloten.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort Groot Speijck

Horeca Groot Speijck

Op ons bosterras aan het Speijckven heerst een ontspannen sfeer. Geniet van een gezonde smoothie bij een verrassend lunchgerecht, terwijl je wordt toegezongen door nieuwsgierige koolmeesjes. Regent het? Kom lekker opwarmen bij de open haard of kruip tegen onze warme knuffelmuur met een perfect gezette latte macchiato en een vers appelgebakje.

meer informatie

Speelnatuur van OERRR

Bij de speelnatuur van OERRR kunnen kinderen lekker los gaan in een echt bos. Een gedeelte van het bos is ook toegankelijk gemaakt voor kinderen met een beperking, zodat zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hutten kunnen bouwen en met water kunnen spelen. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er een apart bosje met een zandbak, en een boomstammenpaadje.

meer informatie

Word lid van Natuurmonumenten

De prachtige natuur rondom Natuurpoort Groot Speijck is in eigendom en beheer van Natuurmonumenten. Als je lid wordt van Natuurmonumenten, ondersteun je het werk van deze vereniging voor langere tijd. Daar wordt de natuur beter van – en jij ook. Ook krijg je speciale voordelen. Die zijn er alleen voor leden. Je wordt al lid vanaf € 3,- per maand.

 

Meer informatie