Nieuws

De laatste nieuwtjes van de Brabantse Natuurpoorten…met zoveel Natuurpoorten is er altijd wel ergens een nieuwtje, we delen ze graag met je hier. We geven geen nieuwsbrief uit, maar houden je via onze website op de hoogte.

Nieuws: Heide in Bloei (aug 2023)

Dit jaar staat de heide al vroeg in bloei staat en dus kleuren de natuurgebieden met heide rondom de Brabantse Natuurpoorten paars. Het is NU de perfecte tijd voor een wandeling, fietstocht of te paard vanaf één van de Natuurpoorten. Het levert schitterende plaatjes op met ongelofelijk veel verschillende tinten paars. Wacht niet te lang, want de kleur vlakt ook weer af. We hebben een groot aantal heidegebieden die bij een Brabantse Natuurpoort liggen voor je op een rijtje gezet. Via onze social media-kanalen, instagram en facebook zullen we de mooiste foto’s plaatsen, die we van Natuurpoortbezoekers ontvangen. 📸 Rob van Verduijn – Strabrechtse Heide

meer informatie

Nieuws: Natuurpoort Klein Oisterwijk opent eerste luxe vakantielodges (aug 2023)

Natuurpoort Klein Oisterwijk opent op 28 augustus de eerste 30 woningen van het vakantiepark. De accommodatie zal onder de naam Landal Klein Oisterwijk verder ontwikkelt worden. Dat gebeurt stapsgewijs, waarbij er in de komende jaren nieuwe, duurzame en luxe vakantielodges worden gerealiseerd. Voor de gasten zal Natuurpoort Klein Oisterwijk de poort zijn tot de prachtige natuur.
meer informatie

Nieuws: Natuurpoort Oirschot plaatst sleutel (juli 2023)

De Natuurpoortsleutel is geplaatst bij De Vrolijke Jager, nu zijn ze officieel Natuurpoort Oirschot en onderdeel van het netwerk van Brabantse Natuurpoorten!!! Ze hebben al verschillende routes voor jullie uitgezet. Deze zijn verkrijgbaar in de herberg. Komen jullie snel een wandeling maken? In november gaan we de Natuurpoort Oirschot officieel openen.
meer informatie