Natuurpoort De Vresselse Hut

Locatie: Sint-Oedenrode

Hét startpunt voor een prachtige wandel- of fietstocht in het schilderachtige Dommeldal of het rustieke groen van het Vresselse Bos, dat is Natuurpoort de Vresselse Hut. De mountainbikeroute rondom de Vresselse Hut is een begrip in de regio en rondom de vennen in het Vresselse Bos is het prachtig wandelen.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort De Vresselse Hut

Bij de Vresselse Hut ben je van harte welkom voor een hapje of drankje op één van de twee terrassen. Met zes kegelbanen valt ook binnen genoeg te beleven.

Openingstijden:
Maan- en dinsdag gesloten
Check de website voor de meest actuele openingstijden.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort de Vresselse Hut

Het Groene Woud

Deze Natuurpoort is gelegen in Nationaal Landschap Het Groene Woud, het gebied van 35.000 hectare binnen de stedendriehoek ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven- Tilburg. Landbouw, recreatie en natuur zijn er in balans. Het Groene Woud is mooi, rustig en verrassend. Ontdek het zelf!

meer informatie

Toegankelijkheid

Voor mensen met een beperking

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort De Vresselse Hut

Op 1 en 2 juli gaat de 36e editie van het Plattelandsfestival plaats vinden. Dit een een leuk evenement voor jong en oud. Sinds 1987 organiseert de Klassieke Landbouw Werktuigen vereniging dit festival elk jaar. Het is een oldtimerevenement met oude tractoren, stationaire motoren en machines, vrachtwagens en woonwagens. Ook zijn er demonstraties dorsen en hooien, [...]

meer informatie
Eerst volgende datum:
01-07-2023