Fietsroutes vanuit Natuurpoort De Reuselhoeve

Stap op je fiets en ga op pad. We hebben een aantal prachtige fietstochten vanuit Natuurpoort De Reuselhoeve voor je op een rijtje gezet.

Gravel- en wielrenroute langs uitkijktorens in de regio

Je fietst langs de uitkijktorens van de Reuselhoeve (Moergestel), Tour de Frans (tussen Oisterwijk en Boxtel), D’n Flaestoren (Hilvarenbeek), Kempentoren en De Nieuwe Herdgang (Tilburg). Er is zowel een verharde route voor wielrenners als een onverharde variant voor gravelbikers. De routes van ‘All along the watchtowers’ gaan buiten de gebaande paden en zijn in verschillende afstanden beschikbaar (52-116 km).

meer informatie

Fietsroute La Trappe

De blauwe La Trappe fietsroute (51 km) kan je starten bij Natuurpoort de Reuselhoeve. Je kunt de frisse buitenlucht van het weidelandschap opsnuiven als je via Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek naar Tilburg fietst, onderweg geniet je van de authentieke boerderijen en gemoedelijke dorpskernen. 

foto: fatpigeon.cc

meer informatie

Fietsen door het Land van de Hilver

Een fietstocht (45 km) langs Annanina’s Rust, oude boerderijen en de monumentale kerken, de Himbergen, een markant overblijfsel van een korenmolen uit 1884. Je rijdt langs het loofbos van Landgoed De Baest, rondom Haghorst en het Diessens Broek, hét weidevogelgebied van Midden-Brabant.  

meer informatie