Natuurpoort van Loon

Locatie: Loon op Zand

Gelegen aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, met haar uitgestrekte stuifzandgebieden, heidevelden en afwisselende bossen, is Natuurpoort van Loon dé plek om van de natuur te genieten! Het enige asfalt wat je hier tegenkomt is een fietspad! Vanaf de manege starten verschillende wandel-, fiets-, MTB-, ruiter- en menroutes. Voor mensen met eigen paarden zijn er voldoende boxen beschikbaar. Heb je geen eigen paard? Herberg Manege van Loon heeft 75 trouwe paarden staan om deel te nemen aan begeleidde buitenritten. Daarnaast zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden, zoals een hotel, vakantiehuis, groepsaccommodatie en trekkershutten. Verder kun je er lunchen, borrelen en/of dineren in het gezellige eetcafé met ruim terras en speeltuin.

Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Overnachten
Te paard
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort van Loon

Ook voor een hapje en drankje kan je bij Natuurpoort van Loon terecht bij Eetcafé van Loon. Van koffie met gebak, een lunch op het terras of een diner bij de warmte van een houtkachel.

Openingstijden
Maandag: gesloten (m.u.v. feestdagen en vakantieperiode), dinsdag: gesloten (mei- en zomervakantie regio zuid: 10.00 – 17.00 uur), woensdag-vrijdag: 10.00 – 23.00 uur, zaterdag en zondag: 09.00 uur – zonsondergang.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort van Loon

Paardrijden in de Loonse en Drunense Duinen

Met bijna 50 jaar ervaring met paarden en paardrijlessen ben je bij Natuurpoort van Loon aan het juiste adres. Zowel voor beginners, gevorderden of mensen met eigen paarden zijn er diverse mogelijkheden. Ontdek de Loonse en Drunense Duinen met meer dan 100 kilometer aan ruiterroutes zelf óf sluit je aan bij een van de begeleide buitenritten.

meer informatie

Toegankelijkheid

Voor mensen met een beperking