Natuurpoort van Loon

Locatie: Loon op Zand

Gelegen aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, met haar uitgestrekte stuifzandgebieden, heidevelden en afwisselende bossen, is Natuurpoort van Loon dé plek om van de natuur te genieten! Het enige asfalt wat je hier tegenkomt is een fietspad! Vanaf de manege starten verschillende wandel-, fiets-, MTB-, ruiter- en menroutes. Voor mensen met eigen paarden zijn er voldoende boxen beschikbaar. Heb je geen eigen paard? Herberg Manege van Loon heeft 75 trouwe paarden staan om deel te nemen aan begeleidde buitenritten. Daarnaast zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden, zoals een hotel, vakantiehuis, groepsaccommodatie en trekkenshutten. Verder kun je er lunchen, borrelen en/of dineren in het gezellige eetcafé met ruim terras en speeltuin.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Overnachten
Ruiteren
Wandelen
lijstweergave

Eetcafé van Loon

Ook voor een hapje en drankje ben je bij Natuurpoort van Loon bij het goede adres. Van koffie met gebak, een lunch op het terras of een diner bij de warmte van een houtkachel. Openingstijden: maandag: 10.00 – 20.00 uur*, dinsdag: gesloten (uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties: 10.00 – 20.00 uur*), woensdag: 10.00 – 23.00 uur*, donderdag: 10.00 – 23.00 uur*, vrijdag: 10.00 – 23.00 uur*, zaterdag en zondag: 09.00 – 20.00 uur*. *Keuken geopend tot 20.00 uur.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort van Loon

Paardrijden in de Loonse en Drunense Duinen

Met bijna 50 jaar ervaring met paarden en paardrijlessen ben je bij Natuurpoort van Loon aan het juiste adres. Zowel voor beginners, gevorderden of mensen met eigen paarden zijn er diverse mogelijkheden. Ontdek de Loonse en Drunense Duinen met meer dan 100 kilometer aan ruiterroutes zelf óf sluit je aan bij een van de begeleide buitenritten.

meer informatie

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort van Loon

In het programma ‘Nieuwe Winterjas’ wandelt Berrie Kolmans samen met u door een muzikaal winterlandschap.Voor het maken van Nieuwe Winterjas heeft Berrie Winterreise van Schubert als inspiratie gebruikt. De jas is nog in de maak. Er ontstond een Nederlandse vertaling en een verfrissend nieuwe compositie.Op dit moment worden ze zelfs van een Brabantse tekst voorzien, [...]

meer informatie
21-11-2021

José Fernández Bardesio reist sinds zijn debuut in 1984 de wereld over voor recitals en concerten. Hij won vele prestigieuze prijzen en is een graag geziene gast in de gerenommeerde internationale concertzalen. We zagen hem bij Podium Witteman op TV, waar hij samen speelde met Fuse,José Fernández Bardesio heeft een mooi programma voor u samengesteld [...]

meer informatie
07-11-2021