Natuurpoort Groot Speijck

Locatie: Oisterwijk

Begin je dag in de natuur bij Natuurpoort Groot Speijck. Vanaf hier kun je heerlijk wandelen of fietsen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. En er is nog veel meer te doen. Loop eens binnen bij het prachtige bezoekerscentrum, je bent van harte welkom! Voor kinderen en gezinnen is er ook van alles te doen. Kies voor een speurtocht, ontdek de natuur buiten én buiten of vier je kinderfeestje in de natuur! Natuurmonumenten organiseert ook voor volwassenen tal van activiteiten en excursies.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Speelbos
Speeltuin
Wandelen
lijstweergave

Groot Speijck

Het hernieuwde gebouw van bezoekerscentrum en restaurant Groot Speijck is werkelijk een lust voor het oog. Hier geniet je in een prachtig gebouw en een nog mooiere omgeving van een heerlijk lunch van producten uit de streek.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort Groot Speijck

Bezoekerscentrum Groot Speijck

Bij Bezoekerscentrum Groot Speijck van Natuurmonumenten kun je van alles doen: een spannende speurtocht, boeiende excursie en je kinderfeestje vieren. Natuurmonumenten organiseert ook allerlei activiteiten voor jong en oud. Van reeën-excursies tot een winterse wandeling en van een paddenstoelensafari tot Wilde Buitendagen.

meer informatie

OERRR

Bij de speelnatuur van OERRR kunnen kinderen lekker los gaan in een echt bos. Een gedeelte van het bos is ook toegankelijk gemaakt voor kinderen met een beperking, zodat zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hutten kunnen bouwen en met water kunnen spelen. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er een apart bosje met een zandbak, en een boomstammenpaadje.

meer informatie

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort Groot Speijck

Een heerlijke wandeling (of fietstocht) langs 4 parels in de Oisterwijkse Bossen. Bij elke parel krijg je een lekker gerecht met een bijpassende wijn. Na afloop is er een kleine afterparty in stijl bij de Boscafe Rode Lelie. Mocht je geen zin meer hebben om te wandelen? Vanaf 17.00 vertrekt er een treintje vanuit De Gerrithoeve [...]

meer informatie
12-12-2020