Natuurpoort De Negende Zaeligheyt

Locatie: Bergeijk

Gelegen in de Brabantse Kempen en op een steenworp van België is Natuurpoort de Negende Zaeligheyt hét startpunt van een mooie tocht door een prachtige groene grensstreek met een rijke historie. Op de Cartierheide liet Napoleon zijn sporen na en de bossen vormden eeuwenlang het terrein van smokkelaars. Het landschap van de Kempen vertelt verhalen, maar biedt ook een oase van rust. Pak de wandelschoenen of de fiets en maak kennis met het land van de ‘contente mens’.

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Overnachten
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort De Negende Zaeligheyt

In het restaurant wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten natuurlijke, gezonde en eerlijke gerechten. Alles wordt vers en met aandacht bereid. Bij Herberg De Negende Zaeligheyt is het Bourgondisch genieten in de natuur!

Kunnen overnachten op de camping, vakantiehuisjes of B&B én lekker eten en drinken? Welkom bij De Negende Zaeligheyt. Heerlijk wandelen en fietsen in zo’n mooi gebied als de Witrijt is al bijzonder. Gecombineerd met persoonlijke aandacht van mensen die plezier hebben in hun werk maakt een verblijf bij De Negende Zaeligheyt uniek.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort De Negende Zaeligheyt

Paardrijden in de Kempen

Met eindeloze natuurgebieden, vele zandpaden en de bourgondische gastvrijheid is de Kempen bij uitstek een regio om te gaan paardrijden. Alle informatie over het bewegwijzerde ruiternetwerk met knooppunten, parkeer- en startlocaties en horecapunten vind je op Paardrijdenindekempen.nl.

meer informatie

Eicha Museum

Bergeijk is dé schatkamer van de Brabantse Kempen. De sleutel tot dit moois vindt u in Bezoekerscentrum Teutenhuis. Hier worden heden en verleden voor u ontsloten. Verenigd onder één dak bieden VVV Bergeijk, het Eicha Museum, Museum De Sigarenmaker en Heemkundekring Bergeijk hun diensten aan op het gebied van toerisme, recreatie en cultuurhistorie. Het Bezoekerscentrum van Bergeijk is de eerste uitvalsbasis voor een dag of weekje Bergeijk.

meer informatie

Toegankelijkheid

Voor mensen met een beperking