Natuurpoort De Drie Linden

Locatie: Drunen

Gelegen aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, in het pittoreske gehucht Giersbergen, is Natuurpoort de Drie Linden hèt perfecte startpunt voor een heerlijke wandel- of fietstocht. De golvende stuifzandvlakten, heidevelden en uitgestrekte bossen van de Loonse en Drunense Duinen met aan de zuidkant de weilanden en moerassen van natuurgebied de Brand, beloven een onvergetelijk avontuur. Naast al de natuurpracht van de Loonsen en Drunense Duinen waan je je in Giersbergen terug in de tijd.

Activiteiten
Cultuurhistorie
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Ruiteren
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort De Drie Linden

Herberg de Drie Linden biedt een uitstekende lunch- en dinerkaart maar ook fietsverhuur, diverse activiteiten zoals (GPS) speurtochten en een speeltuin voor de kinderen.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur
Zondag vanaf 09.00 uur

 

Meer informatie

 

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort de Drie Linden

Giersbergen

Het gehucht Giersbergen is al 750 jaar oud. Eeuwenlang hebben de bewoners gevochten om het stuivende zand tegen te houden. In de directe omgeving van Giersbergen zijn nog steeds oude wegen, boerderijen en houtwallen te vinden die dateren uit de Middeleeuwen.

meer informatie

Natuurpoort De Drie Linden in Brabeau

Natuurpoort De Drie Linden stond in het tijdschrift Brabeau in 2022. Lees meer over de Brabantse Sahara die je vanuit deze Natuurpoort kunt ontdekken, leer wat fortduinen zijn en waarom je die bij Giersbergen aantreft.

downloaden

Toegankelijkheid

Voor mensen met een beperking

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort De Drie Linden

Niks is zo verfrissend als er even tussenuit gaan in de kerstvakantie tussen alle drukte door. Deze wandelexcursie met onze gids is daar ook op ingesteld. De nadruk ligt op lekker doorstappen met mooie natuurbeleving onderweg in dit unieke gebied. Wandelen in de duinen is vermoeiend vanwege het zand. Een goede wandelconditie is daarom belangrijk [...]

meer informatie
28-12-2022