Natuurpoort De Biesbosch – Vissershang

Locatie: Hank

Een dagje in Nationaal Park de Biesbosch begint bij Natuurpoort de Biesbosch – Vissershang. Varen langs wilgenvloedbossen, kanoën door kronkelende kreekjes, wandelen over ruige paden en fietsen langs open weides en water vol vogels. Geniet van de bijzondere planten en bloemen, speur het water af naar bevers en spot vogels met een verrekijker. Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is!

Activiteiten
Eten & drinken
Fietsen
Natuurgebied
Varen
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort de Biesbosch – Vissershang

Voor een heerlijke lunch of diner kun je terecht in restaurant Biesbosch-Vissershang. Je huurt hier ook een kano, boot of sloep voor een ontdekkingstocht door het Nationaal Park.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort de Biesbosch – Vissershang

Varen in de Biesbosch

Dé manier om kennis te maken met de Biesbosch is over water. Ontdek de kanoroutes die starten bij Natuurpoort Biesbosch-Vissershang, huur een een fluistersloep of ga mee met de georganiseerde rondvaarten.

meer informatie

Uitkijktoren de Zuiderklip

Een van de mooiste plekken om te wandelen en vogels te kijken is de Zuiderklip. Er staat een uitkijktoren met een prachtig uitzicht over het uitgestrekte wetland. Het gebied is alleen bereikbaar over water en dat maakt het natuurlijk nog specialer.