Natuurpoort Biesbosch – DOCKS Vissershang

Locatie: Hank

Een dagje in Nationaal Park de Biesbosch begint bij Natuurpoort de Biesbosch – DOCKS Vissershang. Varen langs wilgenvloedbossen, kanoën door kronkelende kreekjes, wandelen over ruige paden en fietsen langs open weides en water vol vogels. Geniet van de bijzondere planten en bloemen, speur het water af naar bevers en spot vogels met een verrekijker. Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is!

Eten & drinken
Fietsen
Met de hond
Natuurgebied
Varen
Wandelen
lijstweergave

Eten en drinken bij
Natuurpoort de Biesbosch – DOCKS Vissershang

Voor een heerlijke lunch of diner kun je terecht in restaurant DOCKS Vissershang, aan de jachthaven van Hank. Je huurt hier ook een kano, boot of sloep voor een ontdekkingstocht door het Nationaal Park. Kijk voor openingstijden, het menu, bootverhuur en zaalverhuur op de website van DOCKS Vissershang.

 

Meer informatie

Te zien en te doen

Bekijk alle activiteiten bij en rondom Natuurpoort De Biesbosch – DOCKS Vissershang

Varen vanuit Natuurpoort De Biesbosch-DOCKS Vissershang

Dé manier om kennis te maken met de Biesbosch is over water. Ontdek de mogelijkheden die Natuurpoort De Biesbosch-DOCKS Vissershang biedt: huur een  kayak of ga mee met een rondvaart op een fluisterboot.

meer informatie

Uitkijktoren de Zuiderklip

Een van de mooiste plekken om te wandelen en vogels te kijken is de Zuiderklip. Er staat een uitkijktoren met een prachtig uitzicht over het uitgestrekte wetland. Het gebied is alleen bereikbaar over water en dat maakt het natuurlijk nog specialer.

Natuurpoort De Biesbosch-DOCKS Vissershang met de hond

Bij Natuurpoort De Biesbosch-DOCKS Vissershang is je hond buiten op het terras welkom. Er is ook een hondencafé met vers water.

Uit agenda

Bekijk alle evenementen rondom Natuurpoort Biesbosch – DOCKS Vissershang

Ontdek de Biesbosch tijdens wandel- en vaartocht! Samen met de gids van Staatsbosbeheer vaar over dit zoetwatergetijdengebied. Om vervolgens een wandeling te maken langs typisch Biesboschnatuur. Verruigde grienden en rietpolders met roerdompen maken onderdeel uit van deze bijzondere plek. Laat je bewonderen tijdens deze actieve tocht!

meer informatie
Eerst volgende datum:
09-06-2024

Stap in de boot en vaar samen met de gids van Staatsbosbeheer mee door de Biesbosch, op zoek naar de grootste roofvogels van de zuidwestelijke delta: de zeearend en de visarend. Tijdens deze vroege vaartocht vaar je met de boot dwars door hun domein in de meest visrijke delen van het Nationaal Park. De gids [...]

meer informatie
Eerst volgende datum:
22-08-2024